U bevindt zich hier: Welkom | Over ons | Dirigente

Onze dirigent is Jacqueline Hoekstra

Na haar studie biologie is Jaqueline zich steeds meer gaan toeleggen op het maken van muziek.

Het begon met zingen in het VU-studentenkoor o.l.v. Huub Kerstens. Later volgden een close-harmonygroep en het verzorgen van de backing vocals bij optredens van o.a. Lee Towers, André Hazes en Anita Meyer.

Na een klassieke zangopleiding zong ze bij het kamerkoor Vocoza uit Amsterdam o.l.v. Ira Spaulding, het Utrechts kamerkoor o.l.v. Wolfgang Lange en o.a. bij Nelly v.d. Spek, Bauwien van der Meer en Esther Putter. Na afronding van een staatsexamen muziek en de meerjarige dirigentenopleiding heeft ze 6 koren onder haar hoede. Sinds 1 januari 2009 maakt Vrouwenkoor Intermezzo daar ook deel van uit.

Zelf zingt Jacqueline bij de Agnelli's (3 zangeressen die afwisselend begeleid worden door diverse muzikanten). Daarnaast neemt ze ook regelmatig deel aan uitvoeringen met het Leeuwenberg Ensemble en het Nieuw Bach Ensemble o.l.v. Krijn Koetsveld. Ook zingt ze bij Ab Novembris, www.abnovembris.nl , een dubbelquintet dat zich toelegt op de uitvoering van veelstemmige oude muziek in enkele bezetting.

 

Workshops en stemvorming:

Voor extra zangvorming en/of koorscholing, vragen en opmerkingen,  kun u contact opnemen via e-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.