U bevindt zich hier: Welkom | Welkom | Welkom bij Vrouwenkoor Intermezzo

Welkom bij Vrouwenkoor Intermezzo

Wij zijn een vrouwenkoor uit Alphen aan den Rijn bestaande uit 44 leden, en zingen onder deskundige leiding van Alexandra d'Espinoza.

Het repertoire van Vrouwenkoor Intermezzo is veelzijdig, van rock tot musical, van klassiek tot meer hedendaagse muziek, van Abba, the Beatles terug in de tijd naar de Renaissance.

Het enthousiasme van de leden is groot en ook de sociale kant wordt niet vergeten. We leven met elkaar mee in vreugde en verdriet.

Als koor hebben we de laatste tijd een behoorlijk aantal nieuwe leden mogen begroeten.

Dat is fijn en daaruit blijkt dat zingen voor veel mensen een heerlijke vrijetijdsbesteding is.

Misschien heeft u altijd al willen zingen maar nog nooit de stap durven nemen, of heeft u al zangervaring en komt het verlangen weer boven om samen met anderen te musiceren, komt u dan eens langs om de sfeer te proeven en te luisteren.

Vrouwenkoor Intermezzo repeteert op maandagmiddag van 13.30 uur- 15.00 uur in Kerkelijk- en Zalencentrum "de Bron",  Troubadourweg 2 te Alphen aan den Rijn.

Wilt u meer informatie over ons koor, dan kunt u contact opnemen met Willemijn Veltman, secretaris van Vrouwenkoor Intermezzo.
Telefoon nr   : 0172-431338
E-mailadres  :  Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.  


                                

 

 Wij worden gesponsord door Helm Benelux BV uit Alphen aan den Rijn.